WEEKEND RECAP – FLYGANDE DRINKAR OCH EN UPPDRAGEN KLÄNNING

HEJ vänner! Hoppas ni har en fantastisk måndag och att helgen inte varit för hård mot er. Jag känner mig onekligen medtagen efter dessa två dagar av ledighet som swishade förbi i ljusets hastighet. Ska aldrig mer ta för givet att endast behöva gå på föreläsningar ett par gånger i veckan!

Här ovan ser ni mig på Obaren i lördags! Ska jag vara ärlig så var rubriken på detta inlägg ren och skär klickbait. Den uppdragna klänningen är inte så dramatiskt som det kanske låter, utan i själva verket ett resultat av outfitpanik. Jag ville verkligen ha på mig mina fladdriga byxor (vem pallar obekväma jeans en utgång liksom) och hade ingenting som matchade förutom denna beiga top som egentligen är en klänning. Smart va?? Kunde inte brytt mig mindre om att det såg ut som att jag hade ätit en extra portion pasta till middag på grund av det extra tyget som samlats kring magpartiet. Comfort before all!

Jag och Gustav hittade en cool vägg och fotosessionen var ett faktum! Konstnärligt much? Knulla lös är dock kanske ingenting jag personligen hade skrivit på min vardagsrumsvägg… Nåja, bilderna blev ju coola i alla fall! Det var även i närheten av denna vägg som de första drinkarna för kvällen flög genom luften haha… Vi stod och dansade och hade kul, minding our own business. Helt plötsligt skvätter det till och en tjej vänder sig mot oss och påstår att vi spillt ut hennes drink. Sanningen var att hon stått och dansat så intensivt att hon inte märkte att det var hon själv som orsakat den lilla skuren av alkohol. Hon tyckte tydligen att någon var skyldig att köpa henne en ny?? Jag är inget stort fan av tjafs på krogen så jag lämnade den delen till de lite mer rutinerade på fronten, typ Gustav 😉 Den killen kan verkligen ge svar på tal!!

Söndag och dags för lite filurande med Johanna på stan! Med filurande menar jag det som Johanna och jag gör bäst, nämligen att smyga runt på olika platser för att till sist hitta det bästa fotostället! Till sist blev det också en fika på Gretas, men först efter vi skrämt slag på personalen på Haymarket genom att försöka få till lite snygga bilder i hotellets hiss hahah!! Framåt eftermiddagen slog bakishuvudvärken till och en kväll i soffan med köttfärssås och spagetti till Black Mirror var ett faktum.

Nu är det måndag och på’t igen ba! Har ni några roliga planer inför veckan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *