SWEET HOME CHICAGO

Jag vet inte hur många bloggar jag har drivit här på blogg.se till och från sedan år 2009, men här är ännu en haha! Varmt välkomna ska ni vara. Förhoppningsvis blir detta också den sista nya blogg jag skapar eftersom jag planerar att denna ska göra mig till en rik och fabulous blogg-kändis. Skojis! Eller? Jösses, vem har blogg nu för tiden ens? En hel del kom jag på… Nåja. Hur som helst, det kan vara skönt med en nystart. Tänk om jag fortfarande hade haft kvar min första blogg jag startade upp som vilsen 14-åring? Lodjur.blogg.se hette den. Välkomna att inte titta in. 
Tanken är dock inte att detta ska bli en sån blogg som fotar dagens outfit med systemkameran men sen ändå inte skriver ut var kläderna kommer ifrån. För det första har jag inte ens en kamera, för det andra har jag defenitivt inte råd med nya kläder stup i kvarten. Men inte är jag ledsen över det, nope. Jag är fashion ändå.
Saken är den att jag just nu befinner mig på andra sidan Atlanten, långt bort från kaviar och lösgodis. Fasa! Jag studerar nämligen denna vårtermin i Chicago, the city of gangsters och Blues Bothers. Tanken är att ta er med på alla spännande och icke spännande äventyr som utspelar sig här. Dagens äventyr blir att försöka lära mig att köra en automatväxlad bil. Om mindre än en vecka är det nämligen spring break! Vad gör man då? Jo man kör bil 18 timmar ner till Florida. Tjoho! Allt för sol och palmer. Nedan ser vi de underbara konturerna av Chicagos skyline. Beautiful. Vi ser dock också en upprörande mängd snö. Nåja, det är så jag rullar. Ice cool. Hoppas på att ni tittar in här snart igen, lär definitivt uppdatera med mer spännande händelser. Fram tills dess säger jag tack för besöket och välkommen åter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *