VERONICA OCH MARABOU

God morgon på er, även fast det säkert är allt annat än morgon i Sverige just nu. Vaknade för ett tag sedan, klockan är just nu 9:56. Ovanligt tidigt för att vara mig eller hur? Är så mycket på gång just nu, huvudet kan inte sluta snurra riktigt. Har saknat Sverige en hel del på sistone , vilket nu har resulterat i att jag ligger i sängen och lyssnar på gamla Veronica Maggio låtar och trycker i mig en chokladkaka som jag försöker låssas är marabou. Går sådär. Nog för att jag har det väldigt bra här i Chicago, men självklart saknar man det man känner till och människorna man tycker om. 

Just nu väntar jag på ett Social Secutiry number så jag kan börja jobba i matsalen på skolan. Går dock väldigt segt då varken myndigheterna eller posten är särskilt snabba. Har också repetitioner till en musikal som jag gjorde audition till och hoppsan jag kom med och OJDÅ det är rep fyra timmar nästan varje dag. Kul… Mitt i den här röran försöker jag också hitta ett sommarjobb samt söka utbildningar till hösten. Hm. Hur ska detta sluta? 
Nu ska jag återgå till att trösta mig med Veronica Maggio, chokladen är slut nu. Hörs snart vänner! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *