WHITE PANTS

Hola vänner! Var ledig från jobbet idag, ganska skönt. Passade då på att åka på äventyr med min kära familj! Jag, mamma och min lillasyster åkte hela vägen till badhuset i Laholm. Rätt litet badhus men helt okej fräscht faktiskt. Jag och mamma parkerade oss i bubbelpoolen medan min syster sprang runt och åkte i alla rutschkanor. Woo! Åkte en gång och kände mig genast lite gammal när det inte var så kul som jag mindes det haha…
Ovan ser ni dagens fina lilla outfit. Vita fladderbyxor är tydligen inne i år, för det har jag läst på kissies blogg. Som tur är hade jag ett par i garderoben som jag fick fram genom lite rotande! Hade gärna velat säga att jag har köpt dem i någon fancy butik men dom har jag faktiskt fått ta över av mamma haha. Fräsigt. Har fler blogginlägg på gång, stay tuned! Börjar komma in i flowet nu hehe… Hörs snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *