NÄMEN EN LITEN ÄLSKLING

JAA ni ser rätt!! En dator, finally! Efter att ha varit datorlös i två år och endast använt mig av en iPad, förstår ni hur lycklig jag är just nu? Nu ska det bloggas kan jag lova! Historien om hur jag fick tag på den är också den något häpnadsväckande… Satt i Båstad ett par dagar innan jag skulle flytta upp till Stockholm och ba ”nej banne mig nu behöver jag en dator, jag ska ju ändå plugga och skriva massa viktiga uppsatser”.
 
Lönen hade precis rullat in och jag kände mig ganska tät MEN jag var ändå inte sugen på att slänga ut 10 000 kr på en ny MacBook liksom. Så jag annonserade på Bjäre fyndtorg som det så fint heter och JAVISST fick jag napp. Gissa hur mycket jag betalade? Nej, det vill jag inte ens säga hahaha! En riktigt bra affär i alla fall. Visst har den ett par år på nacken och batteriet är inte jättabra meeeen den funkar utmärkt precis till det jag vill ha den till. (Det vill säga slösurfa, blogga och lyssna på musik.) Nej hu jag menar givetvis skicka viktiga mail och göra läxor på…
 
Nu sitter jag här nöjd och glad i mitt nya studentrum här på Gärdet, mer om det snart! Hoppas ni vill följa mina äventyr här nu när jag har resurser att blogga ordentligt! Nu är nästa steg bara att skaffa en ordentlig kamera… Eh, nästa år kanske!
 

6 reaktioner på “NÄMEN EN LITEN ÄLSKLING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *