WELCOME TO MY CRIB

 
Hjärtligt välkomna ska ni vara! Här ser vi lite detaljer från mitt crib då så att säga. Märks det att jag gillar zebramönster..? Lampskärmen och lådorna köpte jag på Rusta här om dagen. Även den fluffiga lilla fuskpälsmattan kommer därifrån! Den ligger nedanför min säng och välkomnar mina fötter på morgonen när jag stiger upp. Köpte även EN av ljusstakarna ni ser på nedersta bilden. Men varför bara en? Jo, hade egentligen två stora från början, men pappa lyckades ha sönder den ena i flytten haha… Så ja. En stor och en liten är ju också ganska snyggt!
 
Ni skymtar också en del av sängen där nere till vänster. That’s where the magic happens för att citera MTV! Eller ja, gör i stort sett allt där haha. Äter, sover, bloggar, sitter, chillar… Ja you name it. Självklart tillsammans med min älskade dator! Funderar dock faktiskt på att lämna sängen ett tag och ta en promenad. Solen skiner ju! Hörs sen amigos.

1 reaktion på “WELCOME TO MY CRIB”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *