MODELLFLICKOR

 
Jag skulle precis somna, men så började jag fundera och var tvungen att skriva detta inlägg. Vill verkligen tipsa om en serie som finns på SVT-play som heter Modellflickor. Har spenderat eftermiddagen med att kolla igenom alla avsnitt som kommit ut hittils, och det är fortfarande två avsnitt på serien som inte släppts än. Så sjukt intressant och man får verkligen en annan syn på modellyrket än vad man har haft tidigare, eller vad jag har haft i alla fall. Det diskuteras ju väldigt mycket just nu om t.ex hur orimliga skönhetsidealen som finns faktiskt är. 
 
Har länge haft som en liten dröm sådär att bli modell, men nu börjar man fundera lite alltså. Jag var ju väldigt naturligt smal i högstadiet, och det var då drömmen började. Jag var lite sådär udda och lång haha, och jag ville inget annat än att passa in. Då såg jag modellyrket som en chans för mig att vara ”rätt” så att säga vilket jag inte var i skolkorridoren direkt… Men sen blev det aldrig av att jag ansökte och drömmen finns fortfarande kvar.
 
Men nu, och speciellt efter ett halvår i USA fyllt med pommes och hamburgare, är jag ju lite större än förut haha. Ändå säger mitt BMI att jag ligger på gränsen till undervikt. Hmm… Man ska inte tänka för mycket på sånt där. Jag kan inte göra annat än att försöka äta nyttigt och röra på mig då och då för att må bra helt enkelt! Vem vet, kanske går jag till en av modellagenturerna här i närheten någon dag och frågar om dom har användning för mig, kanske inte. Men fatta vilket drömjobb att ha som extrajobb vid sidan av när man pluggar haha! Cashen hade ju behövts i alla fall. Dock vet jag inte om jag har någon lust att anpassa mig. Hade dom sagt att jag måste gå ner i vikt hade jag nog vänt på klacken haha. Kom ihåg det tjejer, låt ingen annan avgöra ditt värde genom hur du ser ut! Det är viktigt. Och titta på serien! Det var en tankeställare.
 
Godnatt!
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *