TRIANGL

 
Tittaaa vad Mr. Mailman kom med idag wohoo! Detta är alltså min andra bikini som jag får hem av Triangl, och jag älskar dom! Inlägget med den förra hittar ni HÄR. 
 
Jag tycker det är jättekul att ett så stort företag som Triangl kör den här typen av marknadsföring, alltså att skicka ut bikinis till större bloggare och instagrammare. Så om du är en av dom som suktar efter en sådan här skönhet, satsa på att få ett fint flöde på din instagram och skaffa många följare. Det som går ännu snabbare är ju förstås att helt enkelt köpa en haha! Man märker verkligen hur sjukt bra kvaliteten är, så den kommer ju hålla ett tag om man säger så.
 
På vänstra bilder ser ni lite hur passformen är. Jag har stl S i min och jag tycker att det passar bra. Var lite orolig att den skulle vara för stor eftersom den här modellen inte har reglerbara band i ryggen, men den satt perfekt! Ber om ursäkt att mina bröst ser lite ihoptryckta ut haha… Det var inte det jag hade för avsikt att visa er med den här bilden. Nu lade ni säkert märket till det bara för att jag sa så, men nåja!
 
Ha en underbar dag så hörs vi sen!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *