YOLLIBOX

Visst är den fantastiskt söt? Den här lilla Yolliboxen snubblade jag över på coop på T-centralen på vägen hem. Var ju bara tvungen att köpa hem den! Sjukt god var den också, mumsade snabbt i mig den som efterrätt. Har ni sett vad för gulligt budskap som står när man fäller upp locket? Dieter är ute! Haha är verkligen bra på att unna mig saker alltså… Men men, apropå träning har jag precis kommit in från en promenad i höstsolen! Underbart. Älskar att bo på Gärdet, perfekt att ta promenader här omkring. 
 
I morgon är det dags för skola igen så det blir väl att plugga lite ikväll! Arbetsintervjun idag gick bra förresten. Nästan lite för bra haha… Vi får helt enkelt se hur det blir med det! Hoppas ni får en mysig kväll allihopa och att ni äter mycket glass, kramizzzz.
 

1 reaktion på “YOLLIBOX”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *