HAVE2HAVE

Bildkälla: have2have.se
 
Jaa, som rubriken antyder: måste ha! Var på jakt efter en sån här väska för ett tag sedan men den enda som fanns då från TIAMO var slut i varenda scorett-butik. Surt. MEN NU har alltså Bubbleroom och have2have fått in dom här godingarna! Och med ZEBRAMÖNSTRAT foder dessutom??? Ni kan ju tänka er min LYCKA! En bra budgetvariant till den lite dyrare modellen från Stella McCartney. Lär ju bara vara en tidsfråga tills dom blir slutsålda, så skynda er!
 
Okej, min dag idag kan jag dra lite snabbt för er som undrar. Har man inte mig på snapchat vet man inte redan att dagen började på värsta tänkbara sätt med att jag väcktes av en ångvält utanför fönstret… Att det spöregnade på det gjorde ju inte saken bättre och jag hade dessutom massa grejer jag var tvungen att fixa på stan. Men SEN när solen kikade fram blev jag så glad att jag var tvungen att sjunga en liten trudilutt! Detta kunde också beskådas på snapchat. Vill ni bli min vän där heter jag lowang. 
 
I morgon väntar skola på eftermiddagen och så var det med det. Flyter på. Flyt på ni med och fortsätt simma så hörs vi! Sivi.
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *