SUNNY DAY

Undrar hur många blogginlägg det finns i världshistorien som har rubriken ”sunny day”… Måste nog vara en del! Idag var det riktigt sunny i alla fall, så jag var tvungen att gå ut på baksidan och ta lite bilder. Japp ni läste rätt, detta är alltså precis bakom våran tomt där hemma i Skåne. Mys, eller hur? Då fattar ni också ungefär hur långt ute mitt i ingenstans jag vanligtvis bor hehe… Bilderna är tagna med min vanliga mobilkamera, men tycker dom blev helt okej ändå. I alla fall acceptabel kvalitet för instagram! Acceptabel kvalitet för bloggen, tvek. Har insett att jag måste skaffa mig en kamera. Hade en gammal dammig halvsystemkamera där hemma som jag försökte sparka igång, men den fungerade sisådär en halv dag eller så… Någon kunnig själ som har tips på bra och lättvindiga kameror? 
 
Nåja, ska ge mig ut på jakt här någon dag framöver. Men allvarligt. Kan ni fatta att det typ är oktober och fortfarande är såhär bra väder? Snälla höst och vinter ba skit i att komma hit, ni får ledigt i år. 
 
Sivi!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *