OFFICIAL CINNAMON-BUN-DAY


Eller ja, kanelbullens dag som vi säger på svenska. På bilden ovan ser ni min frukost i morse hehe… Min vän Sara hade lägligt med sig en hel KASSE överblivna bullar hem till mig från hennes jobb igår. Perfekt att vakna upp till idag lite sådär lagom sliten från utgången! Har ni ätit en kanelbulle tillsammans med någon ni tycker om idag? Om inte tycker jag ni ska göra det. Kanelbullen är värd att fira!
 
I morgon är det dags för skola igen. Tillbaka till verkligheten! Ska bli skönt att få in lite rutiner igen faktiskt. Har ju varit ”ledig” nu i några dagar då den enda schemalagda grej denna vecka var vår tenta i onsdags. Blir spännande att se vad nästa delkuls bjuder på för spännande haha! Hoppas i alla fall ni har haft en bra söndag och slappat riktigt ordentligt, för det har jag gjort.
 
Sivi!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *