SUNDAY

Vad är det meningen att man ska göra på en söndag som inte snooza i sängen hela dagen?? Det är nemligen precis vad jag har gjort hahah… Tog mig dock faktiskt i kragen och gick och handlade. Ägg, bananer, nutella och annat livsnödvändigt. Taggar att laga pannkakor och färga håret ikväll! Mys.
 
Ser ni förresten min fina bh från Calvin Klein? Eller om det är en sport-bh bryr mig inte. Vet bara att den är så himla bekväm! Bojkottat bygel-bh på senaste tiden faktiskt. Min andra favvis är också bygellös, men den från lager 157. All about comfort! Eller så rockar man utan. Set them free! Ni glömmer väl förresten inte bort att stödja bröstcancerfonden? Här om dagen var det någon som stod på Sergels Torg och sålde kramar för 10 kr till förmån för dem. Så himla bra! Köpte två kramar istället för fikat jag hade tänkt köpa senare, pengarna gör mer nytta där än i min mage haha…
 
Kram på er och ha en fortsatt bra söndag!
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *