BOMBER

Holaaaa! Här kom som synes ett helt bombardemang med bilder!! Hehe clever ordvist va, syftandes på bomberjackan jag har på mig. Fick ett knäpp och budade hem den på tradera här om dagen! Trodde den skulle var mer ”fashion brud på östermalm som låtsas vara lite trendig med en diskret bomberjacka och utsvängda jeans” vilket var looken jag var ute efter hahaha… Men denna är ju mer ”BOOM nu ska jag bli stridspilot!!!” Vilket jag inte riktigt planerar att bli i dagsläget… Men jag vet inte. Har medvetet valt att inte äga en sådan här jacka fram tills nu, på grund av associationer med skinheads osv. Dock äger ju var och varannan människa en nu för tiden, så det kanske inte är så längre. Nåja! Förbaskat bekväm är den i alla fall. Och varm! Perfekt nu när det blir kallare. Och visst ser jag lite cool ut? Som en gäriiiiii från orten snarare än en östermalmsbrud liksom haha!
 
Har lite svårt att ta mig själv på allvar när jag står och tar sånna här bilder hahah! Sista bilden är ett utmärkt exempel på detta tycker jag. Men liksom hur normalt ser det ut när jag står på en öde parkering bakom ICA med ett stativ och posar?? Dock är den vita väggen där PERFEKT som bakgrund. Folk får kolla, den bjuder jag på. Ser ni min nya hårfärg förrensten? Well… Inte jag heller… Förstår inte varför håret ser så ljust ut på dom här bilderna?? Färgade det hur som helst lite mörkare i veckan, riktigt nöjd! Hoppas på att det ska smälta ihop lite fint med utväxten sen. 
 
Nu är det dags att gå och lägga sig, nästan. Kul en fredagskväll haha! Får se vad resten av helgen bjuder på. Lite äventyr kanske? Hoppas det. Hörs senare, kramiz!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *