SAND’S BAKFICKA

  

Tjoho! Mötte upp mina kära vänner Linda och Vickan i Båstad city och så slog vi oss ner på bakfickan. Inte mycket annat öppet såhär års, var hemskt tomt i byn haha. Men gott var det allt! Jag velade mellan en fish&chips och en chevrésallad. Gissa vilken det blev? Hehe fisken och pommesen såklart, ni känner ju mig.

Efteråt drog vi en spontan sväng till Halmstad! Why not liksom. Fick med mig lite småplock hem, visar sen tänkte jag. Och så en sväng in på systemet och köpa champagne till nyår! För lite bubbel måste man ju ha. Har typ varit på systemet sammanlagt fyra gånger sen jag fyllde 20. Fett orutti alltså! Stod först och letade efter mitt leg i en evighet och stoppade hela kön, och sen glömde jag påse också… Kul! Nu gäller det bara att lista ut vad man ska ha på sig på nyår, börjar bli ont om tid. Vad har ni för planer?

2 reaktioner på “SAND’S BAKFICKA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *