HÄLSOFÖRDELAR MED KOKOSVATTEN?

_MG_7667

Hej på er! Fick syn på denna förpackning med kokosvatten i affären och bestämde mig för att köpa med mig den hem. Blev lite nyfiken på om detta verkligen är så nyttigt som folk säger. Man läser ju titt som tätt om någon Hollywoodkändis som predikar om denna dryck. Här är hur som helst vad jag kom fram till!

– Det hjälper till att återställa vätskebalansen i kroppen extra bra. Perfekt om man är bakis alltså!

– Kokosvatten innehåller mineraler som magnesium, kalium och fosfor. Vad nu det ska vara bra för…

– Kan i vissa fall hjälpa till att reducera högt blodtryck.

– Innehåller vitaminer som t.ex B och C.

Detta låter ju jättebra, eller hur? Men vet ni, jag ska berätta en grej. Även fast det råkar vara lite nyttigt så spelar det ingen roll, för det var JÄTTEÄCKLIGT! Nej, kokosvatten kommer inte att stå på min inköpslista i framtiden…

 

 

1 reaktion på “HÄLSOFÖRDELAR MED KOKOSVATTEN?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *