I DID IT!

Finally! Tog mig i kragen och gick och skaffade ett gymkort på fitness 24. Har länge funderat på att ta tag i träningen och kollat upp och jämfört olika gym. Till slut föll valet på fitness 24 då det både ligger nära mig, har fina lokaler OCH är billigt. Det var det sista som avgjorde det haha. Just nu har dom en kampanj där du får träna för 149:- i månaden! Hur bra? Dom har två månaders uppsägningstid dessutom, så man ”binder” sig inte i ett år som på många andra ställen.

Nu gäller det bara att komma igång… Har varit där en gång hittills. Körde lite på crosstrainern och var DÖD efter inte ens 15 minuter. Vart är min kondition!? Borta. Den kommer dock förhoppningsvis att jobbas upp här framöver haha. Ska även se till att leta upp lite övningar för mina onda axlar. Någon som har tips? Kram på er!

1 reaktion på “I DID IT!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *