VAD HÄNDER MED BLOGGEN? 

 Det är inte alltid jättelätt att hitta motivation till att blogga, det måste jag erkänna. Speciellt när livet generellt kaosar litegrann, då är det lätt att bloggen kommer i kläm. Förra veckan åkte jag på en rejäl influensa, och först nu börjar det äntligen bli bättre. Ingen lek det där! Var helt utslagen i typ tre dagar och pratade inte med någon. Hostar fortfarande som jag vet inte vad men annars mår jag bra. Sen till råga på allt hade vi tenta i skolan som jag säkerligen körde plus att jag genomled ett mindre heartbreak. Det var egentligen inte så farligt, men ni vet hur allting känns värre när man är sjuk?

Äh, vem lurar jag. Det var hemskt! Kände mig som i högstadiet när man var kär men inte kunde göra ett skit åt saken för personen i fråga svarade nej när man frågade chans. Nu för tiden är istället internet boven i dramat och allt kretsar kring vem som svarar på ens snapchats och inte typ. För övrigt är min snapchat nu ‘public’, vilket innebär att vem som helst kan se mina storys och skicka mig snaps. Har inte kommit fram till om det var ett bra beslut eller inte än…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *