VAPPEKVÄLL

 Vapiano är nog någonting av det bästa jag vet. Så mysiga lokaler och så god pasta! Igår blev det tjejmiddag i Skanstull med mina vapendragare Sara och Emma. Så mysigt att ses och bara snacka om livet! Blir alltid på så bra humör efter att ha träffat dom. Men det var igår det! Idag får jag vackert laga mat själv, får se vad jag hittar på. Hade tänkt vara produktiv och tvätta också, kanske. Vardagssysslor, bleh.

Idag sken solen här i Stockholm. Sjukt vad mycket bättre humör man blir på när det är soligt ute! Igår var jag dock inte på så bra humör direkt, det märkte kanske ni som läste inlägget under hehe. Fått en hel massa konstig respons, mestadels från SD-anhängare såklart. Nåja, vad gör man! Jag är ingen expert på politik direkt, det medger jag. MEN jag vet att diskriminering är fel. Punkt.

Hoppas ni får en mysig kväll och eftermiddag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *