NEW WEEK, FRESH START

1452001133-12498Jaha, så var det måndag igen! Jag har en sån hatkärlek till måndagar. Att veta på söndagkvällen att man måste upp tidigt dagen efter är ju inte så kul. Speciellt inte om man, som jag, lyckats vända på dygnet och kan glömma att somna innan klockan 02.00. Å andra sidan betyder en ny vecka nya möjligheter, nya spännnde mail att svara på och ny energi. SAMT en ny Veckans tips på Spotify. Jag är så taggad inför vad denna vecka har att bjuda på! Enligt mitt horoskop på veckorevyn (hehe) kommer ”en fantastisk att möjlighet rulla in denna vecka vad gäller jobb och framtid, kära Tvilling.” Känns ju bra! Tror ni på horoskop? 

Just nu sitter jag i skolan och har rast, så passar på att blogga lite. Har seminarium/workshop resten av dagen så kommer inte härifrån på ett tag! Har fått en del frågor om vad och vart jag pluggar så kan ju snabbt nämna att jag läser Medievetarprogrammet på Södertörns högskola ute i Flemingsberg. Kände efter mitt halvår i USA att jag ville komma igång och ta en kandidatexamen så snabbt som möjligt! Mitt mål är att i framtiden jobba inom media, obviously. Dock kan man ju nästan säga att jag redan gör det i och med mitt extrajobb på Finest.se samt bloggen hehe. Hur tänker ni angående att börja plugga? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *