MESSAGE TO ALL MY INTERNATIONAL READERS

IMG_0370

Hola amigos! This post is dedicated to my far away friends, that might not speak Swedish but still wants to read my blog now and then. I’ve got some good news for you! From now on I’m going to start writing all my blogposts in English! HA nah just kidding… But at least I got you a translation-button! It’s right here on the right hand side of the web-page. And with that said, I’m now switching to Swedish.

Sådärja! Hoppas ni har ändrat språk med hjälp av translate-knappen. Om ni har gjort det märker ni också att översättningen suger HAHA! Google translate kommer alltid att förbli Google translate. Vem försökte jag lura? Satte dit knappen igår och testade själv. Det blir ju typ inte ens engelska?? Stackars er… Får väl kanske helt enkelt börja skriva alla mina inlägg på engelska, eller vad tycker ni? 😉

(PS: Det skulle jag aldrig göra. KANSKE dock i ett senare skede om jag blir världskänd, jätterik och flyttar till LA)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *