PERSONEN SOM KAN GÖRA EN GLAD PÅ TVÅ SEKUNDER

Här ligger jag och spaar! Hahaha nej, den här bilden är från tidigare idag då jag bestämde mig för att lyxa till det med ett bad, hallon och naturgodis. Lite vardagslyx helt enkelt! Klockan är just nu 01:17, standard haha… Innan jag går och lägger mig (eventuellt kollar ännu en Johan Falk-film, BEROENDE!) ville jag bara kika in på bloggen och säga hur bra ni är! Blir så GLAD varje gång jag får höra att ni gillar det jag gör här på bloggen. Tack vare er är jag mer motiverad än någonsin att fortsätta blogga. Har några spännande grejer på gång till er här framöver förresten! ♥

Apropå saker som kan göra en glad. Har ni också den där personen i ert liv som kan göra er glad endast genom de minsta gesterna, typ ett telefonsamtal? Som får er att känna er liksom bäst i världen, oövervinneliga och bubbliga i kroppen. Oavsett hur många gånger personen i fråga gör en ledsen spelar det i slutändan ingen roll, de kommer alltid att betyda lika mycket ändå. Självklart finns det ju också en viss gräns haha… Nåja, ska inte svamla för mycket. Jag har i alla fall en sån person i mitt liv! Tyvärr är han numera mitt ex och bor på andra sidan Atlanten… Men nåja, vad gör man? Avslutade precis hur som helst en liten FaceTime-konversation med denna man, och har nu fullt med ny energi inför den kommande veckan! Just nu går allt förvånansvärt bra faktiskt… Undrar hur länge det varar hehe?

Godnatt på er, vi hörs igen när solen stiger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *