KONSTEN ATT KÄNNA SIG FLAWLESS UTAN SMINK

   Såhär är ni inte vana att se mig va?? Jag är vanligtvis otroligt noggrann med vilka selfies jag lägger upp på instagram och bloggen haha! Men men, det är såhär jag vanligtvis ser ut, all day errday. Osminkad alltså. På sin höjd kanske lite mascara.

För liksom hallå. Jag är den typen som går upp en kvart innan jag måste springa till tunnelbanan på morgonen. Äter frukost på 10 och klär på mig och borstar tänderna på 5. VART i den planeringen finns det tid att sminka sig??

Så jag har helt enkelt lärt mig att rocka the natural look! Sen jag jag väldigt torr hy också, så att ha foundation kan man ju bara glömma. Smink som flagnar och blir ojämt, nej tack! Tack vare just att jag sällan har smink har jag också en ganska bra hy och får sällan finnar som måste döljas. Win win! 

Jag gillar mitt ansikte och är bekväm med att gå utan smink. I högstadiet däremot, jösses. Gick aldrig utanför dörren utan lager från tre olika mascaror, foundation, brunpuder och den perfekta färgen på läpparna. Vilket var idominsalva…….. Det var också då jag hade problem med finnar. (Surprise!)

Är det party på gång däremot? FRAM MED CONTOURKITTET! Hahah önskar verkligen att jag var lite bättre på the art of makeup, så att jag kunde få till det när det väl är dags liksom. Men det får bli en senare fråga. Nu ska jag gå upp ur sängen och handla lite frukost. I woke up like this, flawless!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *