NY HEADER, SÅ NÖJD!

cropped-1458138806-12498.jpegBAM! Hur snygg är den inte?? Bilden är från ett tag sedan när jag fotade med duktiga Lisa. Hennes blogg hittar ni HÄR. Ni lär se mer av hennes bilder här på bloggen i framtiden! Spännande va? Berätta gärna vad ni tycker! Visste inte riktigt hur jag skulle sätta texten i headern, vilken font jag skulle använda osv. Detta är i alla fall det bästa jag kunde åstadkomma just nu haha!

Det är inte klokt vad fina bilder gör för helhetsintrycket på en blogg. Jag försöker alltid vara så noga jag kan när jag tar bilder, men ibland så räcker tiden helt enkelt inte till. Ha tålamod mina kära vänner! Känner att en snygg header är i alla fall en bra början. Gillar ni denna eller den förra som endast bestod av text bättre? Jag personligen gillar när man ser vem som driver bloggen på headern. Ger en bättre bild av vad man kan förvänta sig av bloggen liksom! Håller ni med?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *