SPRINGBREAK IN FLORIDA THROWBACK

collageflllllllll collageflo collageflorrrr

Just nu har ju i stort sett hela USA springbreak. Det hade jag också vid den här tiden när jag var där förra året, och nu sitter jag här och inte skriver en hemtenta fast jag borde… Kommer på mig själv med att sakna värmen något så otroligt! Kan inte fatta att det redan var ett år sedan jag sprang runt där på Floridas sandstränder och var lyckligare än någonsin? Ovan ser ni några godbitar från min camera roll för ett år sedan. Vi var bland annat i Clearwater Beach och Daytona. Riktigt cool upplevelse och det var lätt värt den 24 timmars långa bilresan ner från Chicago!

Hoppas ni har en grym torsdag, själv ska jag kämpa vidare med min hemtenta. Och vet ni? I MORGON ÄR DET FREDAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *