FUNDERNGAR ANGÅENDE FILLERS

img_9644

Jag ska erkänna en grej. Jag har ett tag nu varit riktigt sugen på att testa fillers, framför allt i läpparna då. Har komplex för min överläpp framför allt, då den inte är så stor och framför allt osymmetrisk. Detta är någonting som bara jag tänker på såklart, men ändå. Kanske bara har blivit påverkad av min omgivning med Stureplan runt hörnet, vem vet? Nåja. Självklart vill jag inte ha så stora läppar som på bilden HAHA, det var mest en illustration av ämnet.

Men det som stoppar mig är två saker (förutom att det är rätt dyrt såklart, typ som ett högkvalitativt frisörbesök). Den första är att jag absolut inte vill att det ska se onaturligt ut. Ni vet på vissa så ser man ju riktigt hur det konstgjorda materialet ligger i överläppen och bildar en ankläpp. Nje, ingenting för mig. Sen det andra är såklart att jag vet att mina kära föräldrar inte hade blivit jätteglada. Jag menar, en förälder tycker väl att sina barn är fina precis som de är. (Nu är jag inte förälder så jag kan inte riktigt uttala mig, men jag gissar.) Pappa har till och med hotat med att han ska börja ta anabola och bli ett muskelberg om jag gör läpparna HAHA… Och det vill jag ju inte.

MEN i slutändan är det ändå jag själv som avgör om jag tycker det är värt det eller inte. Det är ingen markant skillnad jag vill åstadkomma, utan bara rätta till det som jag stör mig på. Det är inte ens säkert att människor i min omgivning hade sett någon skillnad haha! Sen går ju dessutom materialet ut ur läpparna efter några månader. Någon gång i livet kommer jag säkert att testa det, men inte just nu i alla fall. Är det någon som har erfarenhet av detta och vill dela med sig? Help a sister out!

3 reaktioner på “FUNDERNGAR ANGÅENDE FILLERS”

 • Anna Kindstrand skriver:

  Hej! Dina föräldrar har rätt – du är fin precis som du är. Personligen tycker jag mest att det är sorgligt när unga och vackra människor går omkring och känner komplex för hur dom ser ut. Jag skriver absolut inte detta för att döma, utan för att uppmuntra dig till att förstå att du är fin som du är. Du gör dina egna val här här i livet, men det kommer nog en dag i allas liv då man inser att en tunn läpp eller något annat för stunden besvärande drag är en bagatell i jämförelse med vad annat man kan få att bekymra sig över här i livet…

  Mvh

  Anna

 • Sandra skriver:

  Fin blogg du har!

  Vill du göra fillers så gör det, går ju som du skrev ur efter ett par månader. Ingen annans åsikt borde hindra dig från att göra det du vill här i livet 🙂

  Om du inte kollat in denna youtuber så kan jag rekommendera: https://www.youtube.com/watch?v=71jTGVqzpGs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *