SENASTE BASPLAGGET, ETT MÅSTE I GARDEROBEN

bodys.0011. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

God afton kära vänner! En body känns ju verkligen som det nya ”måste ha”-plagget i garderoben just nu. Därför har jag valt ut några av mina favoriter till er! Nummer tre där är jag riktigt sugen på måste jag säga… Lace-ups är nog min favoritmodell på toppar/bodys just nu. Hahah så mainstream! Alla har ju det nu för tiden och de säljs överallt. Jag kommer ihåg förra året vid den här tiden då det fortfarande var lite coolt och annorlunda haha… Men, men! Det är trots allt såå himla snyggt och man kan skippa bh:n med gott samvete! Perfekt enkel outfit för en utekväll matchat med ett par höga jeans.

Ikväll har jag baaara tagit det lugnt. Var välbehövligt efter en hektisk vecka! Åkte hem från skolan vid sextiden idag. Redan då luktade det alkohol och hårspray på tunnelbanan haha! Fredagkväll i Stockholm, jag säger då det. Däckade i alla fall som en sten när jag kom hem, så trött! Vaknade två timmar senare och var helt lost, standard haha. Känns ju sådär att veta att nästa vecka kommer vara lika stressig med massa tentaplugg och grejer… Nåja, ska inte gräva ner mig och deppa alldeles för mycket över det. De eouuuurnar sajj! (Var det någon som förstod mitt försök där till att skriva på skånska..?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *