SMÅ PÅSKPRESENTER FRÅN SMYCKENDAHLS

 img_9675.jpg

  

 Jewlwey by Ingnell HÄR // Isabella Löwengrip HÄR

Hur underbara?? Fick hem dessa örhängen från Smyckendahls igår. Perfekt! Älskar ju örhängen men kommer mig sällan för att införskaffa några nya. På deras hemsida fanns dock sjukt mycket fina saker! Bland annat såg jag att de hade fått in smycken från Sophie by Sophie. För er som inte är bekanta med Sophie by Sophie är det himla fina och stilrena smycken som passar till typ allt. Var i valet och kvalet att klicka hem ett av deras halsband, men det får vänta. Har ju redan ett halsband som jag typ aldrig tar av mig, det vill säga ett jag fick av mamma på min student!

Det där med smycken är spännande. Att en så liten sak kan betyda så mycket! Det blir också således en perfekt present att ge bort till någon du tycker om. Typ födelsedag, student eller varför inte en liten påskpresent att ge bort till din kärleks-kyckling? HAHA kärleks-kyckling… Vart fick jag det ifrån? Lät gulligt i alla fall. Har ni sett den där videon där en snubbe köper vaktelägg, lägger under en lampa och till sist så kläcks ett? Det skulle jag så gärna vilja göra. En alldeles egen liten kyckling! Det kanske man skulle ge bort i påskpresent? Eller? Nja, då föredrar jag att få smycken faktiskt… De bajsar ju liksom inte överallt.

HAHA nu ska jag sluta svamla och börja klä på mig. Ska möta upp Sara för en middag på stan alldeles snart! Mys. Hoppas ni får en trevlig kväll! 

Inlägget är i samarbete med Smyckendahls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *