”JAG HATAR NÄR FOLK LÄGGER UPP TRÄNINGSBILDER” 

 Tjo babes! Har precis varit och tränat en sväng nu på kvällskvisten faktiskt! Var typ mer än en månad sedan sist haha… Fick influensa och var sjuk typ en vecka sen kom jag aldrig igång igen. Oh well! Körde ganska lugnt idag, mjukstart liksom. Som ni ser är det främst muskler som ska byggas på lilla mig. Where’s da booty at liksom? Hahah nejmen, fokuserar framför allt på att få till en bra bålstabilitet/hållning då det hjälper mig när jag bär tunga tallrikar som servitris.

Vad tycker ni förresten om träningsbloggare? Brukar ni läsa träningsbloggar? Jag gör det aldrig. Borde kanske börja för att få lite tips och sånt? Hmm. Kommer ihåg för ett antal år sedan när jag inbillade mig att jag skulle bli ”fitspo” på instagram HAHA! Tog massa träningsbilder fast jag inte tränade typ, mest för att jag gillade hur fitnesstjejerna såg ut. Sånt där kan ju ge mycket ångest med, att känna att man måste leva upp till ett visst ideal när man ser den typen av bilder i sitt instagram-flöde. Därav min rubrik. Har hört den frasen ett antal gånger från unga tjejer! Vad tycker ni? Mer eller mindre fitspo åt folket? 

Nåja. Nu ska jag krypa ner i sängen med en film och eventuellt en kanelbulle. I morgon är det måndag igen och då måste jag ta tag i livet! Natti på er!

Rösta på mig i Finest Awards HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *