TRÄFFADE TVÅ PINGLOR!

Weaah hej babes!!! Först måste jag bara säga TACK! Jag ligger nästan 20 platser högre på topplistan än förra veckan! Hur kul? Finaste ni och välkomna säger jag till alla nya besökare! Hoppas ni ska trivas 😉

Idag nu på förmiddagen hände något väldigt roligt! Mötte upp två gäriz på stan från mina hemtrakter nere i syd, bara sådär! Det var inga mindre än Vickan och Linn som hade vägarna upp till storstaden. Hela vägen från Skåne, Båstad kommun, Torekov! Vi åt lunch i stan och hängde litta så att säga. Det är det jag älskar med att bo i Stockholm. Även fast man saknar vännerna hemma såklart så har folk alltid en anledning att åka upp till huvudstaden med jämna mellanrum. Woho! 

Nu är jag fylld med energi igen efter en trevlig stund med lite gossip, pasta och skratt. Behöver jag ens berätta vart vi åt..? Vapianoooooo. Hahah classic! Nu har jag tagit mig hela vägen ut till skolan för lite plugg. Wish me luck! Hoppas på att röja undan några uppgifter idag.

Puss&Kram så hörs vi sen!

Rösta på mig i Finest Awards HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *