NÅGRA TIMMAR PÅ FINEST-KONTORET

Hej på er! Precis suttit och jobbat lite på kontoret, var ett tag sedan jag var där nu. Är alltid på så himla bra humör efter att jag har varit hos Finest! Suttit och pillat med lite artiklar och annat kul. Trevligt som vanligt, en liten paus i stressen! Nu ska jag röra mig vidare mot nästa jobbpass. Busy lady!

Har ni sett vad som har hänt i Bryssel förresten?? Glöm att jag tar tunnelbanan nu!! Tycker redan det är läskigt liksom. Troligtvis tänker halva Stockholm likadant då det är proppfullt på bussen jag sitter på just nu… Hemskt i alla fall! Inte hunnit läsa så mycket om vad som hänt ännu men ska göra det nu tänkte jag. Vad händer med världen?? 

1 reaktion på “NÅGRA TIMMAR PÅ FINEST-KONTORET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *