NÄR MAN HAR SAMMA EFTERNAMN SOM EN DESIGNER

TJOHOOOOO _MG_7780

Ja då känner man sig sannerligen lite cool! Hahah 😉 Har nu äntligen fått hem denna sjukt snygga t-shirt efter många om och men. Beställde den först från modekungen typ i oktober första gången men den kom aldrig av någon anledning?? Mailade och klagade och fick på pengarna tillbaka. Men jag ville ju ha t-shirten?? Så för någon vecka sedan beställde jag den från etsy istället. Och igår KOM DEEN! Hur najz? Den lär ni se i många outfits framöver.

Många frågar mig om just mitt efternamn Wang. Och JA jag heter det på riktigt hahah! Hela mitt efternamn är ju dock Wang Söderberg som ni kanske vet. Wang från pappas sida och Söderberg från mammas. Wang är i detta fall ett norskt namn för er som inte visste det! Har många gånger blivit misstagen för asiat när folk endast vet mitt namn utan att ha träffat mig haha…

Rösta på mig i Finest Awards HÄR 

 

1 reaktion på “NÄR MAN HAR SAMMA EFTERNAMN SOM EN DESIGNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *