SKINNJACKAN ALLA KOMMER ATT BÄRA I VÅR

56f503532d685f3f5607b43accb5259fc6077b10a9e62

Klackar / Örhängen / JackaVäska / NYX matte lip cream

Heej kära ni! Kan nu glatt meddela att jag är ordentligt framkommen till min mormor och morfar i Örebro. Mötte upp min mamma och kära lillasyster, och pappa kommer efter idag. Hela familjen samlad! Så mysigt, saknat dem! Idag ska vi åka till badhuset tror jag haha… Kan ju bli spännande. Märks att jag börjar bli gammal, för jag vågar inte åka i rutchkanorna längre! Man kan ju göra sig illa jösses. 

Plockade ihop en liten fin outfit jag gärna skulle bära i vår! Haha alltså, känns som alla har en sån där skinnjacka med ”bubblor” på ärmarna och axlarna. Förstår ni vad jag menar? Spännande… Men de är ju så snygga! Läppfärgen från NYX hade också hemskt gärna fått flytta ner i min sminkväska. I färgen Stockholm såklart 😉 Kram på er så hörs vi senare!

Rösta på mig i Finest Awards HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *