SMAKPROV FRÅN DAGENS FOTOGRAFERING

475A6288

God afton på er! Hur härlig är inte denna bild hahah? Har varit riktigt vårväder idag! Så himla härligt, frös inte ens. Fotade lite med fina Lisa i förmiddags och detta är alltså ett litet smakprov från dagens shoot hehe. Blir alltid så glad av att träffa henne, och hon är så grymt duktig! Energyboost verkligen. Glöm inte att kolla in hennes blogg lisahooks.devote.se! För er som frågat vem som tar bilder på mig till bloggen har ni alltså svaret här hehe. Hela outfiten kommer upp inom kort, så håll utkik 😉

Åkte sedan till Södertälje för att möta upp min kära familj! Dom är ju här nu och kommer hänga i stan resten av veckan. Så roligt! För er som inte riktigt hänger med bor mina föräldrar och syster vanligtvis i Båstad, men de har alltså påsklov nu och kommer för att hälsa på lilla mig. Woho! Nu väntar lite soffhäng och sedan skola i morgon. Förhoppningsvis kommer denna vecka inte bli lika hektiskt som förra! Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *