ATT ANVÄNDA RÄTT FOUNDATION ÄR VIKTIGARE ÄN DU TROR

56faceb164c014976311b1178497ffe1b97b902316d86

                      Fit Me Foundation / Balm Shelter Tinted Moist / Matte Foundation SPF15

Den ständiga frågan. Vilken foundation ska man använda? Att använda rätt produkter anpassade för din hudtyp kan verkligen göra stor skillnad för helhetsintrycket, så man vill ju inte välja fel. Just detta upptäckte jag dock för ett par dagar sedan att jag hade gjort. Så dumt haha! Köpte en ”fit me” foundation från Maybelline förra året i USA som räckt ända sedan dess haha… Och jag upptäcker NU att den är för glansig hy?? Jag har allt annat än glansig hy, snarare torr. Jaha, inte undra på att det blivit ett fläckigt och öjämt resultat som flagnat av efter ett par timmar… Alltid trott det var min hy det var fel på! Har även testat den från The Balm ovan, men den var lite för mörk och inte så täckande då det är en ”tinted moistureizer”. Får använda den i sommar helt enkelt!

Nu mina vänner är det läggdags. Ha en trevlig kväll så hörs vi mer i morgon! Längtar redan 😉 KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *