NO BARKING FROM THE DOG, NO SMOG

collagebomber bomber

collagebombrbombrJacka liknande HÄR // Skor liknande HÄR

Jo minsann, grannens hund skällde som tusan i morse… Dimmigt är det också bitvis. Betyder det att det inte är en good day idag? Hahah nog med Ice Cube-referenser! Har trots allt haft en hyfsat bra dag idag trots att vädret inte verkar vilja bestämma sig. Nu är det liksom sol helt plötsligt?? Typiskt aprilväder! Dock är det ju bara mars än så länge haha. Vad passar då inte bättre än en snygg bomberjacka? Funkar oavsett om det regnar eller är sol liksom. Vårens must-have plagg enligt mig! Just den jag har på bilderna är köpt på tradera faktiskt men länkat en liknande ovan som ni ser. Nu vaknas det middag! Och jag önskar er en fortsatt good day hehe.

Foto: Lisa Höök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *