JAG HAR GJORT EN REJÄL TABBE…

Okej, nu är det såhär att jag har klantat mig rejält HAHA! De senaste dagarna har nämligen statistiken på bloggen inte varit så hög som den brukar vara. Varför det?? Ja, det undrade jag också fram tills nyss.

Många av er vet säkert att jag brukar länka mina inlägg på Facebook så fort jag skrivit något nytt. Det har jag även gjort de senaste dagarna, så jag trodde att mina inlägg inte var så intressanta helt enkelt haha… Men nyss upptäckte jag förklaringen. Råkat glömma att slå av ”visa för bara mig” i sekretessinställningarna! ÅÅH så klantigt. Här om dagen skulle jag nämligen prova att ladda upp en bild som jag inte ville att någon annan skulle se hehe… Så går det när man försöker vara hemlig! 

1 reaktion på “JAG HAR GJORT EN REJÄL TABBE…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *