KILYE JENNER SLÄPPER NY SMINKKOLLEKTION

kylie-jenner-lip-gloss-music-videolandscape-1459502714-kylie-lip-gloss

Kylie Jenner släppte nyss bomben: Hon kommer att lansera en ny sminkkollektion med läppglans. Glosses! Tydligen är de döpta till like, litterally och so cute. HAHA! Like litterally so cuuuute oh my goooaaaadddd! Kommer ni försöka lägga vantarna på ett? 

Kylie är lätt min senaste girl-chrush. SÅ SNYGG! Videon som hon lanserat i samband med nyheten om glossisarna är ju också bara för grym. Eller hur? Videon hittar ni HÄR. Älskar miljön och låten i bakgrunden. Vill ni också lyssna på låten i videon hittar ni den HÄR. Gått varm i mina lurar hela dagen. Skulle nästan kunna vara Kylie själv som sjunger. Vad tror ni?  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *