6 PINSAMMA HEMLIGHETER

img_0125-1

Torkad papaya är min största svaghet! Älskat det sedan jag var liten och köper det så fort jag får syn på det haha… (Okej det var inte en så pinsam hemlighet men vi mjukstartar okej!!)

– Jag har fobi för servetter. Ja, det är sant! Hushållspapper också. Tål det inte! Så äckligt. Speciellt om de är hopknycklade och använda. Blir liiite svårt ibland med tanke på mitt jobb som servitris haha!

– Jag blir sällan intresserad av ”svenska” killar. Förutom om dom kan spela gitarr eller sjunga hehe…

– Jag sover fortfarande med mina snuttefiltar jag fick som liten. ”Filtarna” är snarare tröjor som vara extra lena och gosiga att mysa med! Har alltså tre tröjor i min säng som jag sover med varje natt…..

– Min största dröm som liten var att bli en känd elgitarrist alternativt medverka i barnprogrammet amigo. Kommer ni ihåg det?? Går fortfarande på barnkanalen haha!

– Önskar i hemlighet att jag var längre än vad jag redan är! (177 cm) Blir typ sur som jag träffar en tjej som är längre än mig HAHA… Jag ska ju vara längst liksom!! Under mellan och höstadiet var jag alltid längst, till och med längre än killarna på gott och ont hehe.

– Okej det får bli en sjunde hemlighet. Såg ni att jag tabbade mig igår??? Detta inlägg kom upp ofärdigt igår och låg på bloggen i några timmar haha. Skulle lägga det i utkast men råkade publicera det istället… Så nu vet ni det! Vissa inlägg skriver jag dagen innan jag publicerar dem 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *