”ARE YOU A MODEL?”

 

 God morgon på eeer! Har ni det bra? Klockan är just nu halv nio och jag fattar inte varför jag är vaken nu då det blev relativt sent igår. Låt mig sova jetlag! Need energy haha. Blev inget Willis Tower igår som jag skrev. Var TRE TIMMARS kö så vi sket i det. Får bli en annan dag! Vad vi däremot gjorde fram emot kvällskvisten var att ta en über ner downtown för att göra stan lite. Hade riktigt roligt! Så smidigt med här med über. Aldrig vågat åka det i Sverige men det kanske är dags att prova?

Vet ni vad som är konstigt? Tre gånger när vi har varit ute i olika sammanhang har det kommit fram folk och frågat mig ”are you a model?” Det har aldrig hänt i Sverige haha! Blev så smickrad och  generad på samma gång. Men det finns väl helt enkelt inte så många avlånga tjejer i USA. (Haha avlånga, men ni fattar) Är ju vanligare i Sverige att vara lång helt klart. Amerikaner är faktiskt rätt korta generellt! Det tror man inte när man ser dem på tv va? Synd dock att jag var tvungen att svara nej på frågan. Hade gärna jobbat som modell! Eller? Synd bara att jag älskar mat och min booty så mycket 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *