TJENARE BÖNAN – THE BEAN

   
    

Tjeenare bönan står du här och… gror? Nää hahah det var ingen bra raggningsreplik! Här har vi alltså det typ mest kännetecknande konstverket för Chicago. Ett måste på turistlistan! Detta är alltså en gigantisk klump av stål som officiellt heter The Cloud Gate men kallas för bönan av lokalbefolkningen hahah… The Bean! Coolt hur skylinen reflekteras va?? 

Sorry förresten att uppdateringen varit lite tveksam! Sprungit runt på stan hela dagen idag. No wi-fi, ja ni fattar. Nu sitter jag dock äntligen hemma hos Olivia och chillar. Alla är liiite trötta efter dagen osv. Haft sååå roligt här! Har tagit massa fina bilder på massa fint idag, ni ska få se 😉 Men inte nu, för nu är det sovdags. I morgon kväll åker vi hem till Sverige igen, vill inte!! Sweet home Chicago <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *