KÖPTE EN JORDGUBBE FÖR 5 DOLLAR…

 

God morgon vänner!

Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt bra, trots jetlag! Sovit omänsklig mycket det senaste dygnet hahah… Men så var det också väldigt lätt att komma upp till skolan idag! Sitter just nu på föreläsning i hur man använder Indesign. Borde lyssna istället för att blogga haha… Inte helt lätt för en noob som mig. Kan ju liksom knappt använda photoshop! Vad ska det bli för medievetare av mig haha??

Nåja, tänkte mest visa er denna söta lilla jordgubbe som en bra start på dagen. Hur gullig?? Riktigt god var den också. Det säger väl i och för sig sig självt, choklad liksom hehe. Letade förgäves efter sånna där Godiva-strutar med jordgubbar, men hittade bara denna. Var inte fy skam det heller! Dock kostade den hela 5 dollar… Kan inte riktigt bestämma mig för om det var värt det HAHA. Nåja, fick en inspobild till instagram och en smaskig jordgubbe 😉

Hörs sen! 

4 reaktioner på “KÖPTE EN JORDGUBBE FÖR 5 DOLLAR…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *