”NYX MATTE LIP CREAM SUGER”

_MG_8138 _MG_8145

Do they really? Det var i alla fall vad jag fick höra när jag berättade för min vän Malin att jag hade köpt typ alla färger som fanns hahaha!

Såhär var det: Jag hade jättelänge varit sugen på att köpa dessa läppfärger från nyx. En bidragande faktor är att de är matta som bekant är väldigt inne just nu. Kan man inte få tag i Kylie lip-kit kan får man väl ta nyx istället tänkte jag! Så när jag var i USA passade jag på att besöka Target och lägga beslag på i princip varje färg dom hade inne HAHA! En fördel med att köpa dem i USA var först och främst det billiga priset, men också att de fanns i fysiska butiker. Köpte dom för 6 dollar (typ 50 kr!!) styck och slapp betala frakt! Love. 

Men när jag kom hem och gladeligen visade upp mina inköp berättade min vän för mig att nyx inte alls var så bra, och nu förstår jag varför. Den mörkaste mörka färgen jag köpte (Copenhagen) blev inte alls lika mörk när jag satte på den på läpparna. Krävdes kanske tre-fyra lager för att den skulle bli någorlunda lik färgen på tuben! Så nja, om formulan verkligen lever upp till sin hype vet jag inte… Men fina färger var det i alla fall! Stockholm som jag håller upp på sista bilden är min favvis, såklart 😉

4 reaktioner på “”NYX MATTE LIP CREAM SUGER””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *