SUNDAY SMOOTHIE | JAG ÄR FAKE-VEGETARIAN

_MG_8173 _MG_8182 _MG_8192

Holaaaa wassuuup? Hur mår ni? Jag mår bra idag TACK! Har hunnit med att jobba lite idag på förmiddagen. Var nere på Söder och hjälpte till med en lägenhetsvisning, faktiskt riktigt trevligt! (Hjälper som bekant ibland mäklare på Fastighetsbyrån med att vara trevlig och ta emot spekulanter.) Har tusen andra grejer jag borde fixa idag, MEN bestämde mig för att skjuta upp det och istället fixa en riktigt god lunch/middag. Smoothien är lika god som den ser ut 😉 Sen lunch och tidig middag. Vad blir det? Middunch? 

Jag har kommit på en grej. Jag äter väldigt sällan kött. Tror inte ens jag har något kött hemma just nu? Har till och med tofu i frysen! Jösses, man skulle ju nästan kunna tro att jag är vegetarian?? Frågar någon däremot om jag är vegetarian svarar jag oftast oförstående ”eeeh nej??”. Varför det egentligen? Vegetarisk mat är ju sjukt najs. Får så ont i magen av kött haha! Fisk och ägg äter jag ofta däremot, så att vara vegan skulle jag aldrig klara av. Synd, det som är så inne just nu 😉 Men allvarligt så tror jag anledningen att jag inte kallar mig för vegetarian är att jag ”fuskar” lite för ofta om man säger så. Älskar bacon och salami! För att inte tala om lufttorkad skinka… ÅH <3 Nåja. Tänker helt enkelt inte sätta någon etikett på mina kostvanor. Vet bara att jag äter mer vegetarisk mat än kött! Go green! 

1 reaktion på “SUNDAY SMOOTHIE | JAG ÄR FAKE-VEGETARIAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *