KÖPTE VÄRLDENS SNYGGASTE HATT?

  

TADAA! Hahahah alltså, vad tycker ni om detta? Ni som följer mig på snapchat har förmodligen redan sett denna vackra skapelse. När jag var i USA köpte jag nämligen en HATT. En fiskarhatt i all ära. På min favoritaffär Urban Outfitters såklart! Deras outlet är ju magisk. Men nu till frågan. Är den snygg eller inte?? Känner mig lagom gangsta. JAG tror personligen att detta kommer att bli fett poppis, så nu kan jag säga att jag var FÖRST 😉 Elle nja, dom som var först är ju faktiskt gangsta på riktigt… ÄH! Den kostade bara 5 dollar så vi får väl se om jag vågar gå ut i den HAHA. Posa med den på instagram ska jag göra någon gång i alla fall. SWAG PEACE YOLO! 

Förresten, vad säger ni om att jag här någon dag gör en HAUL med några av grejerna jag köpte i USA? 😀 Hade ni tyckt det var kul?

Hörs i morgon amigos!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *