70’S VIBES – OUTFIT

collage70s70sssscollage70z70scollage7770sGet the look: Jacka HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR

Hej på eer och godmorgon tisdag! Idag är det soligt och härligt ute, så jag tyckte det passade bra att slänga upp denna härliga outfit! Lite 70’s vibes sådär med bootcut jeans, mockajacka och min fräsiga brandgula väska. HAHA bara att kalla orange för brandgul känns lite retro… Nåja! Försökte mitt bästa med att hitta liknande produkter till er, men det var lite svårt. Outfiten jag har på mig är nämligen sjukt budget! Det kan man inte tro va 😉 Grejerna har inhandlats second hand, på rea eller finns inte kvar i sortimentet längre haha.. Självutnämner mig härmed till budgetdrottning nr 1. Det handlar inte om hur mycket kläderna du har på dig kostar, utan HOW YOU WORK IT!!

Jackan är mitt senaste fynd. Den köpte jag faktiskt på myrorna i Örebro för några hundralappar! Ni som brukar läsa mig blogg vet att jag älskar myrorna hehe, speciellt den i Örebro där min mormor och morfar bor! Vi var vid detta tillfälle där på släktträff och kommer ihåg att min kära kusin ba ”kommer den där upp på bloggen sen? 😉 när jag visade mina fynd för henne haha! Sjävklart kommer den upp på bloggen sade jag, och nu ser ni den här!! Tadaa! Kommer vara perfekt i vår. Väskan är ju också ett kapitel för sig! Hade kunnat vara en Michael Kors eller hur? Sanningen är att den kommer från accent och hängde med mig som skolväska i gymnasiet ett tag. Några gamla klasskompisar här som känner igen den? 😉

Foto: Lisa Höök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *