FUCK BOYS – VAD ÄR EGENTLIGEN EN FUCKBOY?

Två selfiez från snap i brist på annat

Ja sannerligen, fuck boys! Speciellt fuckboys! Alltså åh, jag har haft så himla bra flyt den senaste tiden när det gäller det mesta. Skolan, jobbet, bloggen you name it. Men INTE med killarna av någon anledning?? Tur i spel men otur i kärlek, eller hur är det man säger? Hahah jag har för strongt game helt enkelt 😉 Nej men allvarligt, blir bara så himla trött ibland. Hur ska man handskas med dem?? Förstår inte. Ett minst sagt omtalat fenomen den senaste tiden är ju fuckboys. Men vad definierar egentligen en sådan? Tror mest detta är en term som vi tjejer använder oss av när den vi gillar helt enkelt inte är intresserad tillbaka HAHA! Sorgligt men sant. Är en kille allmänt dryg och inte svarar på snapchats är han ju ingen fuckboy. En fuckboy är någon som får dig att tro att han vill ha ett förhållande med dig bara för att få till det, för att sedan skita i dig efteråt. You feel me? 

Min vän sade någonting väldigt intressant här om dagen. Eller snarare hennes chef hahah, men vi kom att diskutera detta senare. Nämligen att en riktigt snygg kille vill haffa så många tjejer han bara kan, medans en kanske lite mindre ”snygg” individ väljer att ”safea” och skaffa flickvän för att säkra sig inför framtiden hahah. Förstår ni vad jag menar? Makes sense. (Älskar man dock någon blir den personen såklart snyggast i världen, don’t get me wrong!) Lite synd bara att de snyggaste killarna tenderar att vara rövhål. My standards are pretty high 😉 På gott och ont. Jag letar inte direkt pojkvän just nu, tycker mest det är lite förvirrande. Jag är en strong independent woman! Aint need no man. Men hey, jag är bara människa också. En dag kommer vi alla hitta någon att leva livet med, men nu är jag 20 bast och känner inte riktigt att det är dags än. Ta vara på er ungdom tjejer! Ut och dansa, dra på spontana resor och fråga om främlingars nummer. Yolo! Av alla killar du dejtar i framtiden kommer den du väljer att leva resten av ditt liv med bli den sista  😉 Tänk på det! 

OBS: Detta är från mitt perspektiv och menar absolut inte att offenda de som har ett förhållande och trivs i det. Kärlek <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *