DE BERÖMDA RUMP-BYXORNA GÖR MIN RUMPA PLATTARE??

P1020184 P1020196 P1020190

Här har vi alltså de berömda ”rump-byxorna” från FREDDY WR.UP. Tadaaa! Vad tycker ni? Företaget som står bakom dessa var alltså sponsor till Finest Awards, och jag och Vickan fick således med oss varsitt par hem. ”Ta en storlek större än ni brukar!” Sade dom. Jag safeade då big time och slog till med M eftersom jag är XS-S i vanliga fall. MEN HALLÅ? Dessa är typ för små?? Och inte tycker jag de satt speciellt snyggt på mig heller haha. Kan dock bero på att jag inte har någon rumpa att tala om… Man måste liksom ha en rumpa för att kunna framhäva den!! Nåväl, får köra lite squats så kanske jag kan rocka dessa byxor i framtiden 😉 Vi får se om jag kommer att använda dem! Är även lite tveksam till materialet…. Nja. Inte riktigt min cup of tea helt enkelt. Men ett par gratis byxor är alltid trevligt! Right? 

Vad tycker ni? Hade ni köpt liknande byxor? 

3 reaktioner på “DE BERÖMDA RUMP-BYXORNA GÖR MIN RUMPA PLATTARE??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *