I’LL STOP WEARING BLACK WHEN THEY INVENT A DARKER COLOR

475A6103 blaccollage 475A6133 475A6146

blackccollageFoto: Lisa Höök

Klänning HÄR // Skor HÄR // Jacka HÄR // Väska Second hand

Hahah så sant som rubriken säger! Min garderob består till 80 % av mörka kläder. Lite tråkigt kanske? Vad tycker ni? Typiskt svenskt att klä sig helsvart. Men jag gillar det! Gillar det beiga/guldiga som bryter av också. Alltså väskan, mina naglar och mitt hår. Sedan att jag är blek som en tavelkrita efter vintern behöver vi inte fästa så stor vikt vid 😉 Palla brun utan sol liksom… Brukar dessutom aldrig bära klänning så detta var en liten risk för mig haha! Önskar i ögonblick som dessa att jag hade haft lite mer kurvor så att jag kunde bära upp tighta knälånga klänningar á la Kim Kardashian 😉 Men men, alla är vi skapta olika!

Ser ni förresten min clutch?? Det var DEN som blev stulen om ni har läst min inlägg längre ner. Blev nämligen bestulen på denna väska OCH min plånbok som låg inuti den på tunnelbanan förra veckan. MEN den är som synes tillbaka haha..? Vilken sorts person snor en väska och lämnar sedan in den på SL hittegods?? Min teori är att de som snodde den dumpade den någonstans och att sedan någon annan vänlig själ hittade den och lämnade in den. Makes sense! Dock utan värdesaker, men det kan göra detsamma. Får min nya kort nästa vecka och har fått tillbaka väskan! Win win! Eller loose för tjuven då jag var löjligt snabb på att spärra mina kort 😉

Nåja, hur som helst! I eftermiddag väntar jobb men först måste jag riva av en uppstats…

Hörs senare <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *