”IT’S A WRAP!”


Hej och god middag kära vänner! Ville nästan säga god morgon men såg att klockan var lite för mycket för det hehe… Jag har hur som helst haft fullt upp hela morgonen! Hämtat paket, duschat, lagat frukost… Fullt upp alltså 😉 Sedan åkte jag ner till kungsan där jag och Lisa nu varit väldigt produktiva! Älskar’t <3 Längtar efter att få visa er resultatet. När jag sedan skulle gå för att ta bussen hem kom jag på att jag inte hade ätit någon LUNCH? Katastrof. Jag var ju bara tvungen att svänga in på mitt favoritställe Joe & The Juice 😉 Körde på en power shake idag eller vad de nu kallade det för? Smoothie alltså pretty much. Smurre 4-lajf <3

Såhär har alltså min morgon sett ut! Hoppas ni också har haft en bra förmiddag. Sitter just nu inne på MOOD-gallerian och samlar kraft för att orka gå ut och ta bussen hem haha… Hörs senare hörrni! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *